Αντιρυτιδικά αυτοκόλλητα HEBES

70 ικανοποιημένοι χρήστες

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 11 τμχ

Το HEBES είναι η νέα λύση αντιγηραντικής επιδερμίδας, μια λύση χωρίς ενέσεις στις ανέσεις του σπιτιού σας

Υλικό: παχύρρευστο υγρό διοξείδιο του πυριτίου

38,99 24,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 24,99€/τεμ. 2x 24,99€/τεμ. 3x 24,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

8 λόγοι για τους οποίους το HEBES είναι η νέα λύση για μια αντιγηραντική επιδερμίδα

Δείτε γιατί χιλιάδες καταναλωτές δοκιμάζουν τα αντιρυτιδικά αυτοκόλλητα HEBES. Μια εντελώς μη επεμβατική λύση στο δέρμα, τα αυτοκόλλητα HEBES κάνουν αμέτρητους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις θεραπείες με πλαστικές επεμβάσεις. Να γιατί το 95% των ανθρώπων επιλέγουν HEBES σε σχέση με οτιδήποτε άλλο:

1. Οι θαυμαστές μας είναι 95% ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα

Ένα ποσοστό ικανοποίησης που είμαστε περήφανοι που επιδεικνύουμε! Πολλοί από τους χρήστες μας εξέφρασαν ότι το καλύτερο στοιχείο του HEBES είναι ότι δεν υπάρχουν εμπόδια στη χρήση. Δεν είναι εύκολα στη χρήση, χωρίς πόνο και διαθέτουν μόνο τα ασφαλέστερα συστατικά, θα καταλάβετε από την πρώτη φορά γιατί χιλιάδες άτομα συνεχίζουν να μας στηρίζουν.

2. Μια λύση χωρίς ενέσεις στις ανέσεις του σπιτιού σας

Ενέσεις και πλαστικές – αυτές οι γρήγορες διορθώσεις είναι εύκολες, αλλά νομίζετε ότι δεν κοστίζουν; Ξανασκεφτείτε το. Κάντε την αντιγήρανση ασφαλή και εύκολη με τα αυτοκόλλητα αντιγήρανσης που λειτουργούν όποτε και όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτά τα αυτοκόλλητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς την υψηλή τιμή, ενώ χαλαρώνετε στο κρεβάτι σας του σπιτιού.

3. Σταματήστε τον χρόνο με το HEBES

Εάν προβληματίζεστε για έναν συγκεκριμένο τύπο ρυτίδων – μην ανησυχείτε! Τα αυτοκόλλητα αντιστρέφουν και αναστέλλουν ζημιές από 5 διαφορετικούς τύπους ρυτίδων:

 1. Ρυτίδες έκφρασης
 2. Ελαστικές ρυτίδες
 3. Ρυτίδες συμπίεσης
 4. Ατροφικές ρυτίδες
 5. Βαρυτικές ρυτίδες

Εφαρμόστε τα αυτοκόλλητα για τουλάχιστον μία ώρα για να δείτε το μαγικό αποτέλεσμα! Τα αυτοκόλλητα θα εξομαλύνουν τις ρυτίδες και τις γραμμές σας, αποτρέποντας παράλληλα τη δημιουργία νέων.

4. Άνετα σαν να ήταν το δέρμα σας

Κάθε ένα από τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένο για να ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα σας για να εξομαλύνει τυχόν ρυτίδες ή λεπτές γραμμές. Τα αυτοκόλλητα HEBES δημιουργούν ένα μικροκλίμα στο δέρμα σας για να βοηθήσουν στην ενυδάτωση και την επούλωση. Είναι ανθεκτικά και εφαρμόζουν καλά, αυτά τα μπαλώματα είναι ιδανικά για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, είτε ξεκουράζεστε είτε μετακινείστε.

5. Δείτε τι λένε οι αριθμοί για τον λόγο που τα αυτοκόλλητα HEBES είναι η νέα εύκολη λύση για τη φροντίδα του δέρματος

 • 90% των καταναλωτών είδαν δραστικά αποτελέσματα στο δέρμα τους μετά από μία συνεδρία
 • 9 στους 10 καταναλωτές είδαν τη συνολική επιδερμίδα τους να βελτιώνεται
 • Το 95% των καταναλωτών δήλωσαν ότι θα χρησιμοποιούσαν το HEBES αντί για πλαστικές επεμβάσεις
 • Το 80% των καταναλωτών είπαν ότι θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

6. Μια λύση χωρίς προβλήματα σε οποιαδήποτε ρουτίνα φροντίδας του δέρματος

Τα αυτοκόλλητα HEBES είναι μια εύκολη και ανώδυνη αντιγηραντική λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία ανησυχία. Ομαλή και επίλυση ζωνών ρυτίδων χωρίς την ταλαιπωρία μιας περίπλοκης επέμβασης. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για μια άψογη συνεδρία:

 • Βήμα 1: Καθαρίστε και στεγνώστε το δέρμα σας πριν εφαρμόσετε τα αυτοκόλλητα. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα άλλα προϊόντα δέρματος έχουν απορροφηθεί πλήρως.
 • Βήμα 2: Αφαιρέστε απαλά την ταινία και τοποθετήστε το αυτοκόλλητα εκεί που θέλετε. Χρησιμοποιήστε το αυτοκόλλητα για τουλάχιστον μερικές ώρες για να δείτε τα πλήρη οφέλη.
 • Βήμα 3: Μετά τη χρήση, απλώς ξεπλύνετε με κρύο νερό και αφήστε τα αυτοκόλλητα να στεγνώσουν. Τοποθετήστε τα αυτοκόλλητα πίσω στο παρεχόμενο φύλλο και επαναχρησιμοποιήστε έως και 15 φορές!

7. Μια επιλογή που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, φιλική προς το περιβάλλον!

Στο HEBES, προωθούμε ηθικές πρακτικές και πρακτικές που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Ένα άλλο μεγάλο όφελος από τη χρήση των αυτοκόλλητων είναι ότι είναι εντελώς ανακυκλώσιμα! Μετά από 15 χρήσεις, ζητάμε από όλους τους καταναλωτές μας να ανακυκλώσουν τα αυτοκόλλητα!

8. Μια λύση κατά της γήρανσης για όλους

 • Τα αυτοκόλλητα HEBES είναι τόσο ασφαλή που οι γυναίκες όλων των σχημάτων, μεγεθών, τύπων δέρματος, ηλικιών (το πιάσατε) μπορούν να είναι σίγουρες όταν χρησιμοποιούν το προϊόν μας. Σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες αισθητικής, τα αυτοκόλλητα HEBES είναι εντελώς μη επεμβατικά, οπότε μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε το συντομότερο δυνατόν.

Οδηγίες χρήσης:

1. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή του δέρματος είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά κ.λπ. Η εφίδρωση μπορεί να επηρεάσει την κόλλα των αυτοκόλλητων.
2. Αφαιρέστε το μαξιλαράκι σιλικόνης από το πλαστικό φύλλο.
3. Τοποθετήστε το αυτοκόλλητα στην περιοχή για τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα. Συνιστάται να το φοράτε όλη τη νύχτα για καλύτερο αποτέλεσμα.
4. Όταν τελειώσετε με τη χρήση του αυτοκόλλητου, αφαιρέστε το αργά και απαλά προς τα πάνω. Πλύνετε το μαξιλαράκι χρησιμοποιώντας ήπιο σαπούνι, το οποίο δεν περιέχει
ενυδατικά, μαλακτικά ή έλαια.
5. Αφήστε το μαξιλαράκι να στεγνώσει σε καθαρό μέρος και μη χρησιμοποιήσετε κανένα είδος πετσέτας για να το σκουπίσετε.
6. Αφού στεγνώσει το μαξιλαράκι, βάλτε το στο πλαστικό περιτύλιγμα για να το προστατέψετε.
7. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ευαίσθητο, ερεθισμένο ή καμένο δέρμα.
8. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, το επίθεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 15 έως 30 φορές.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • 11 τμχ

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κατεβάστε οδηγίες για αυτό το προϊόν (.pdf)
Κριτικές: 3
Βίκυ Λ.
13.09.2021
Είδα τα αποτελέσματα αμέσως μόλις σηκώθηκα το πρωί. Το δέρμα μου ήταν πιο λείο από ποτέ!
Ευγενία Κ.
27.08.2021
Το έμπλαστρο ρυτίδων έκανε δουλειά στον λαιμό και το στήθος μου. Σταμάτησε τις βαθιές πτυχές στο στήθος και τις έκανε να εξαφανιστούν.
Λένα Β.
24.07.2021
Η επιδερμίδα μου φαίνεται επιτέλους πιο υγιής, σφιχτή και αναζωογονημένη! Και χρειάστηκε μόνο μία εβδομάδα!
Κριτικές