Αυτοκόλλητο χωρίς κόλλα για νύχια ποδιών (10 τμχ.) TOEPATCH

56 ικανοποιημένοι χρήστες

Τέλος στα επώδυνα εσωτερικά και άσχημα νύχια!
Τέλος στην ενόχληση των εσωτερικών νυχιών! Απαλλαγείτε από τα επίπονα άσχημα εσωτερικά νύχια με το αυτοκόλλητο χωρίς κόλλα για νύχια ποδιών

34,99 18,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 18,99€/τεμ. 2x 18,99€/τεμ. 3x 18,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Αντιμετωπίζετε αυτά τα προβλήματα;

Τα προϊόντα μας σας βοηθούν να τα λύσετε

Τέλος στα επώδυνα εσωτερικά και άσχημα νύχια!
Τέλος στην ενόχληση των εσωτερικών νυχιών! Απαλλαγείτε από τα επίπονα άσχημα εσωτερικά νύχια με το αυτοκόλλητο χωρίς κόλλα για νύχια ποδιών TOEPATCH

Αυτό το ανθεκτικό αυτοκόλλητο ευθυγραμμίζει φυσικά την ανάπτυξη των νυχιών σας κατά την εφαρμογή διορθώνοντας την υπερβολική καμπύλη των νυχιών! Τέλος στον πόνο!Όχι μόνο διορθώνει τις παραμορφώσεις των νυχιών, αλλά και τις εμποδίζει να επαναληφθούν!

Αποκτήστε υγιή και όμορφα νύχια και κρατήστε τα όπως είναι για πάντα! Είναι αρκετά σκληρό για τον έλεγχο της καμπυλότητας των νυχιών αλλά αρκετά ελαστικό ώστε να νιώθετε άνετα όση ώρα το φοράτε!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

 • ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Τα αυτοκόλλητα διόρθωσης των νυχιών είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας για πρακτική και άνετη χρήση.
 • ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ: Καθώς τα νύχια μεγαλώνουν, τείνουν να στρέφονται προς τα μέσα, αυτά τα αυτοκόλλητα διόρθωσης νυχιών μπορούν να φροντίζουν τα νύχια σας και να τα εμποδίζουν να αναπτυχθούν προς τα μέσα και να σας απαλλάξουν από τον πόνο. Η διόρθωση είναι ανώδυνη και απαλή για αρκετές εβδομάδες.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Επαγγελματικό μέσο για την αντιμετώπιση της παρωνυχίας, βελτιώνει αποτελεσματικά τα νύχια που βγαίνουν προς τα μέσα.
 • ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ: Το επαγγελματικό αυτοκόλλητο εφαρμόζει μηχανική μοχλού για να αλλάξει τη γωνία της ανάπτυξης των νυχιών και να ισιώσει κάθε πλευρά του νυχιού, το κάτω στρώμα κόλλας του επιθέματος είναι σταθερό και εφαρμόζει καλά στο πόδι.

 • ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ: Η TOEPATCH εφαρμόζει μηχανική μοχλού για να αλλάξει τη γωνία ανάπτυξης των νυχιών, παρέχει μεγάλη φροντίδα στα νύχια σας για να μένετε υγιείς.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

 • Βγάλτε το ένθετο αυτοκόλλητο νυχιών από τη βάση προστασίας και προσπαθήστε να μην αγγίξετε το επικολλημένο μέρος, ώστε να μην εξασθενήσει η πρόσφυση.
 • Πατήστε το αυτοκόλλητο νυχιών στο κεντρικό τμήμα του νυχιού. Εάν το αυτοκόλλητο νυχιών είναι μεγαλύτερο από το πλάτος του νυχιού, χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να κόψετε το αυτοκόλλητο νυχιών σε κατάλληλο μέγεθος πριν από τη χρήση.
 • Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να πιέσετε και τα δύο άκρα του αυτοκόλλητου νυχιών για να το κολλήσετε πιο σταθερά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • Υλικό: μη υφασμένο ύφασμα, πλαστικό PET, κόλλα λαδιού
 • Διαστάσεις: 10,5 x 4,5 cm

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • 1 πακέτο x Αυτοκόλλητο χωρίς κόλλα για νύχια ποδιών TOEPATCH (10 τμχ.)

Ελέγξτε τα προϊόντα για τα οποία δεν είναι δυνατή η απόσυρση από την αγορά. Αξιώσεις εγγύησης και αντικατάσταση προϊόντων

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κριτικές: 3
Τζεν
04.09.2021
Αυτό το προϊόν περιέχει 50 τμχ. που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, βοήθησε τα νύχια μου πολύ, η επιφάνειά του είναι πολύ λεπτή, δεν θα προκαλέσει ενόχληση, είναι καλύτερο να καθαρίσετε τα νύχια πριν από τη χρήση, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο!
Αγγέλα Πατρούνου
07.08.2021
Αυτό το προϊόν είναι πολύ εύκολο στη χρήση και υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες χρήσης, όπως το σκίσιμο ενός λεπτού χαρτιού και η επικόλλησή του σε καθαρά νύχια. Δεν φαίνεται να κάνει δουλειά τις πρώτες μέρες, αλλά μετά αποδείχθηκε πολύ καλό. Το συνιστώ!
Ορλάντο
02.08.2021
Υπέροχος σχεδιασμός, τα νύχια μου λυγίζουν συχνά και στις δύο πλευρές, προκαλώντας πόνο. Αυτό το αυτοκόλλητο νυχιών βοήθησε τα νύχια μου και ανακούφισε τον πόνο μου! Πολύ καλό προϊόν!
Κριτικές