Αυτόματη τοστιέρα μαλλιών CRIMMASTER

77 ικανοποιημένοι χρήστες

Η δημιουργία υφής και όγκου δεν ήταν ποτέ πιο απλή. Απολαύστε ένα νέο επίπεδο τοστιέρας μαλλιών με αυτήν την εκπληκτική συσκευή.

49,99 38,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 38,99€/τεμ. 2x 38,99€/τεμ. 3x 38,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

Μειώνει σημαντικά τον χρόνο styling με αυτόματη τροφοδοσία των μαλλιών μεταξύ περιστρεφόμενων πτυχωτών κυλίνδρων. Ιδανικό για εμφάνιση με σπαστά μαλλιά ή για γρήγορες πινελιές για πρόσθετη ανύψωση και όγκο από τις ρίζες. Δύο ρυθμίσεις θερμοκρασίας έως 230°C. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μπούκλας. Κυματιστοί κύλινδροι για υφή και όγκο. Αυτόματη απενεργοποίηση σε μία ώρα

Η δημιουργία υφής και όγκου δεν ήταν ποτέ πιο απλή. Απολαύστε ένα νέο επίπεδο τοστιέρας μαλλιών με το CRIMMASTER. Επαναστατική επαγγελματική τοστιέρα μαλλιών που δίνει στιλ σε δευτερόλεπτα και παρέχει ομοιόμορφη εμφάνιση τροφοδοτώντας αυτόματα τα μαλλιά ανάμεσα στους περιστρεφόμενους κυλίνδρους. Η ένταση κάθε μπούκλας καθορίζεται από την πίεση που ασκείται στο σίδερο.

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Βάλτε μικρά τμήματα μαλλιών ανάμεσα στον περιστρεφόμενο κύλινδρο, ξεκινώντας από τη ρίζα.
  • Ενεργοποιήστε τους περιστρεφόμενους κυλίνδρους σφίγγοντας το σίδερο. Βεβαιωθείτε ότι οι κύλινδροι γυρνούν προς τα κάτω.
  • Το σίδερο θα τραβήξει αυτόματα τα μαλλιά, αλλά είναι ιδανικό να βοηθάτε απαλά και αργά την οδήγηση των μαλλιών για καλύτερα αποτελέσματα.

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κατεβάστε οδηγίες για αυτό το προϊόν (.pdf)
Κριτικές: 3
Μαρία Π
12.09.2021
Το λατρεύω :)
Άντρια
14.08.2021
Τόσο εύκολο στη χρήση! Συνιστώ ανεπιφύλακτα να το πάρετε ειδικά αν δεν έχετε εμπειρία στη χρήση καυτών εργαλείων. Δίνει μια άμεση αισθητή όγκου στα μαλλιά και δεν χρειάζεται να περάσετε το ίδιο σημείο περισσότερες από μία φορές. Απλώς φροντίστε να μετακινηθείτε ΑΡΓΑ στο τμήμα που διαμορφώνετε, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη καμπύλη στα μαλλιά.
Χριστίνα
11.08.2021
Τα κορίτσια μου και εγώ λατρεύουμε αυτό το αυτόματο σίδερο. Το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά. Τόσο διασκεδαστικό. Είμαι στον πειρασμό να πάρω και δεύτερο!!
Κριτικές