Διαχωριστικά δακτύλων από σιλικόνη Hallux

26 ικανοποιημένοι χρήστες Μεγάλη ζήτηση!

Θέλετε να αισθανθείτε γεμάτοι αυτοπεποίθηση με σανδάλια; Τα ορθοπεδικοί διαχωριστικά σιλικόνης θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα δάχτυλά σας με φυσικό τρόπο – χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις!

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 2 x διαχωριστικά σιλικόνης Hallux (ένα ζευγάρι)

29,99 21,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Δευτέρα, 2.11.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40,00
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 21,99€/τεμ. 2x 17,59€/τεμ. 3x 15,39€/τεμ.
Αυτή τη στιγμή 9 άτομα κάνουν αναζήτηση αυτού του προϊόντος!

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

 

ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΔΑΚΤΥΛΑ

Αυτός ο διορθωτής σιλικόνης σάς βοηθά να διορθώσετε τα λυγισμένα δάχτυλα των ποδιών και να ανακουφίσετε τον πόνο στις πατούσες και τα πόδια που προκύπτει από τα λυγισμένα δάχτυλα.

ΓΡΗΓΟΡΑ & ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η τακτική χρήση του διορθωτή σάς επιτρέπει να επιστρέφετε τα δάχτυλα των ποδιών στη φυσική τους θέση γρηγορότερα και να αποφεύγετε οδυνηρές χειρουργικές επεμβάσεις.

ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΩΝ

Τα διαχωριστικά αποτρέπουν την εμφάνιση παραμορφώσεων και κοτσιών στα δάχτυλα που προκύπτουν από ακατάλληλα υποδήματα, υπερβολικό περπάτημα και την ορθοστασία.

ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τα στραβά δάχτυλα μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στο βάδισμα και τη στάση σας! Τα διαχωριστικά στάση σας με την πάροδο του χρόνου.

ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα διαχωριστικά είναι κατασκευασμένα από μαλακή και εύκαμπτη σιλικόνη και γι ‘αυτό είναι ιδανικά για χρήση με τα παπούτσια σας.

Συμβουλή:

Συνιστάται τα διαχωριστικά να φοριούνται καθημερινά: 10 λεπτά για την 1η εβδομάδα, 15 λεπτά για τη 2η εβδομάδα, 20 λεπτά για την 3η εβδομάδα κ.λπ. Η κατάσταση των δακτύλων των ποδιών σας θα βελτιωθεί το ίδιο γρήγορα και μετά από έναν μήνα χρήσης.

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: μαλακή, ελαστική σιλικόνη
  • Διαχωριστικά δακτύλων / διαχωριστικά μεγάλων δακτύλων
  • Αποτρέπει τον σχηματισμό κοτσιών και τη φλεγμονή των οστών των δακτύλων στα πόδια
  • Άνετη και εύκολη εφαρμογή στα παπούτσια
  • 24ωρη εργονομική χρήση
  • Για άνδρες και γυναίκες
  • Καθολικό μέγεθος
  • Χρώμα: λευκό

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Αν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή, χωρίς να χρειάζεται να δηλώσετε τον λόγο για την επιστροφή. Στείλτε το μη κατεστραμμένο προϊόν στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνση της HS plus d.o.o. Συμπληρώστε τη φόρμα αξίωσης/αντικατάστασης και επισυνάψετε την στη συσκευασία. Θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς ή θα ανταλλάξουμε το προϊόν σας με ένα άλλο της ίδιας αξίας χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίσουμε 100% την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών μας.