Εργαλείο κοπής γυψοσανίδων πολλαπλών χρήσεων PRECISICUT

65 ικανοποιημένοι χρήστες

Σημειώστε μετρήσεις και κοπές πλήρους μήκους με το συμπεριλαμβανόμενο μολύβι ξυλουργού, το οποίο ταιριάζει στη βολική βάση, ώστε να παραμείνει ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε.

44,99 31,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 31,99€/τεμ. 2x 31,99€/τεμ. 3x 31,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα εργαλείο χειρός για να τα κάνετε όλα μόνοι σας – Μετρήστε, σημειώστε και κόψτε γυψοσανίδες με ένα εύκολο εργαλείο. Επίσης ιδανικό για πλακάκια δαπέδου, χαλιά, λινοτάπιτες, ξύλινα δάπεδα, μονώσεις, ξύλινη επένδυση, κρεμαστές εικόνες και περσίδες, κοπή υφάσματος, μακετόχαρτο, επένδυση βινυλίου, κόντρα πλακέ, πλακάκια οροφής, κεραμίδια και πολλά άλλα.


Η αιχμηρή λεπίδα σάς επιτρέπει να κόβετε γυψοσανίδες εύκολα και με ακρίβεια σε τέλειο κύκλο ή ευθεία γραμμή.

Η ενσωματωμένη ταινία μέτρησης βαρέως τύπου SAE 3 m έως 2,5 cm με ασφάλιση σάς επιτρέπει να μετράτε και να μεταφέρετε εύκολα σε γυψοσανίδα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό. Μετρήστε μία φορά, κόψτε μία φορά. Ο οδηγός μετροταινίας εξασφαλίζει συνεπείς και ακριβείς περικοπές.

Κλείδωμα με ένα άγγιγμα: πλευρική κλειδαριά, σύρετε προς τα κάτω για να κλειδώσετε και να στερεώσετε. Το μέτρο είναι ακριβές, εύκολο στην κοπή, φιλικό προς το περιβάλλον και χωρίς σκόνη. Απλώς πιέστε και χρησιμοποιήστε το ομαλά. Το μοναδικό μέτρο εξασφαλίζει ακριβείς διαστάσεις. Κοπή χωρίς σκόνη, φιλικό προς το περιβάλλον και υγιές, δεν θα αγγίξει τη λεπίδα ούτε θα βλάψει τα χέρια σας.

Σημειώστε μετρήσεις και κοπές πλήρους μήκους με το συμπεριλαμβανόμενο μολύβι ξυλουργού, το οποίο ταιριάζει στη βολική βάση, ώστε να παραμείνει ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε

Η ανθεκτική κεφαλή ABS και η λαστιχένια λαβή μεγιστοποιούν την ισορροπία και τον έλεγχο, αλλά είναι ελαφριά με λιγότερο από 0,5 kg


Το ενσωματωμένο κουτί αποθήκευσης της λεπίδας διευκολύνει τη μεταφορά. Γρήγορη κοπή, χωρίς σκόνη, εύκολη και απλή εγκατάσταση λεπίδων.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εργαλείο χειρός πολλαπλών χρήσεων με μέτρο μέτρησης και μαχαίρι
  • Μολύβι
  • Λεπίδα

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κριτικές: 3
Νίκος
30.08.2021
Εφαρμόζει πολύ άνετα στο χέρι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν δουλεύετε.
Γιάννης
19.08.2021
Τέλειος εξοπλισμός. Πολύ καλή κατασκευή. Συνιστώ τον πωλητή και το προϊόν.
Ματθαίος
07.08.2021
Δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι τέλειο. Ευχαριστώ τον πωλητή που ήταν συσκευασμένο καλά και έφτασε γρήγορα. Ευχαριστώ
Κριτικές