Κάλυμμα καθίσματος τουαλέτας TOPCAP

45 ικανοποιημένοι χρήστες
Μεγάλη ζήτηση!

Αυτό το υπέροχο κάλυμμα είναι κατάλληλο για τα περισσότερα καθίσματα τουαλέτας και παρέχει αξεπέραστη άνεση. Είναι εύκολο να καθαριστεί και μπορεί να εγκατασταθεί και να αφαιρεθεί χωρίς δυσκολία.

39,99 24,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 18.5.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 24,99€/τεμ. 2x 19,99€/τεμ. 3x 17,49€/τεμ.
Αυτή τη στιγμή 13 άτομα κάνουν αναζήτηση αυτού του προϊόντος!

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Το κάλυμμα ταιριάζει στα περισσότερα καθίσματα με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Ένα αδιάβροχο αντιολισθητικό κάθισμα που θα σας κρατήσει πολύ καιρό.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Μόλις το δοκιμάσετε, δεν θα θέλετε ποτέ να το αντικαταστήσετε. Αυτό το υψηλής ποιότητας κάθισμα τουαλέτας με επένδυση παρέχει εξαιρετική άνεση.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το κάθισμα καθαρίζεται εύκολα χάρη στο υλικό του. Ανακατέψτε νερό με απορρυπαντικό, σκουπίστε με μια πετσέτα και θα είναι σαν καινούργιο!

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Βάρος: 1,9 kg
  • Χρώμα: λευκό
  • Διαστάσεις: 40 x 32 cm
  • Ειδικά χαρακτηριστικά: φιλικό προς το περιβάλλον και απαλό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1x κάθισμα τουαλέτας με επένδυση

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Αν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή, χωρίς να χρειάζεται να δηλώσετε τον λόγο για την επιστροφή. Στείλτε το μη κατεστραμμένο προϊόν στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνση της HS plus d.o.o. Συμπληρώστε τη φόρμα αξίωσης/αντικατάστασης και επισυνάψετε την στη συσκευασία. Θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς ή θα ανταλλάξουμε το προϊόν σας με ένα άλλο της ίδιας αξίας χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίσουμε 100% την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών μας.

Κριτικές: 3
Γρηγόρης
01.01.1970
Πολύ καλό προϊόν!
Τριαντάφυλλος
01.01.1970
Φανταστικό κάθισμα τουαλέτας
Ρούλα
01.01.1970
Το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει!!!!
Κριτικές