Καλούπι για μονοπάτι PAVESHAPE

50 ικανοποιημένοι χρήστες

Δεν χρειάζεστε δεξιότητες ή ειδικά εργαλεία για να φτιάξετε ένα όμορφο πεζοδρόμιο. Με το PAVESHAPE, θα κάνετε ένα μονοπάτι σαν πραγματικός επαγγελματίας.

59,99 29,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 29,99€/τεμ. 2x 29,99€/τεμ. 3x 29,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και όμορφο μονοπάτι γύρω από το σπίτι ή το εξοχικό σας. Το καλούπι είναι επαναχρησιμοποιήσιμο!

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Δεν χρειάζεστε δεξιότητες ή ειδικά εργαλεία για να φτιάξετε ένα όμορφο μονοπάτι. Με το PAVESHAPE, θα φτιάξετε ένα μονοπάτι σαν πραγματικός επαγγελματίας.


ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Καθαρίστε το καλούπι με νερό αμέσως μετά τη χρήση και πριν στεγνώσει το σκυρόδεμα. Αυτό θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Γεμίστε το καλούπι με σκυρόδεμα, εξομαλύνετε την επιφάνεια και αφαιρέστε το καλούπι το συντομότερο δυνατό. Βυθίστε σε νερό για ευκολότερη επεξεργασία. Συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι να φτιάξετε ολόκληρη τη διαδρομή. Με δύο καλούπια η εργασία θα προχωρήσει ακόμη πιο γρήγορα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Για μέγιστη αντοχή, το σκυρόδεμα πρέπει να στεγνώσει για τουλάχιστον 5-7 ημέρες. Όταν το σκυρόδεμα στεγνώσει εντελώς, οι αρμοί των πλακών μπορούν να γεμίσουν με ένα μείγμα άμμου και χώματος. Εφαρμόστε το ξηρό μείγμα στις ρωγμές και ευθυγραμμίστε το στο επιθυμητό ύψος. Βρέξτε το μείγμα με λίγο νερό (όχι πολύ) και αφήστε το να σκληρύνει. Το έργο έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Για καλύτερα αποτελέσματα, αφαιρέστε 2 cm χώματος από την κορυφή και ισιώστε το καλούπι πριν το γεμίσετε με σκυρόδεμα. (Αφού αφαιρέσετε το χώμα, μπορείτε να γεμίσετε τον χώρο στις πλευρές και μεταξύ των πλακών).

  • Βάρος: 440 g
  • Διαστάσεις: 36 x 36 cm
  • Υλικό: Πλαστικό
  • Μαύρο χρώμα

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • 1 x καλούπι επικάλυψης

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κριτικές: 3
Αντρέας
12.09.2021
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω μόνος μου ένα τόσο όμορφο μονοπάτι γύρω από το σπίτι. Η εργασία ήταν εύκολη και πήγε τέλεια.
Μάριος
28.08.2021
Το καλούπι είναι κατασκευασμένο από συμπαγές πλαστικό, ώστε να μπορεί να πλυθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί.
Μπάμπης
23.08.2021
Πολύ καλό προϊόν. Ήταν τόσο εύκολο να φτιάξουμε ένα μονοπάτι, που ακόμα και οι επαγγελματίες έμειναν έκπληκτοι.
Κριτικές