Καταπέλτης αεροπλάνου PLANELAUNCH

42 ικανοποιημένοι χρήστες

Το PLANELAUNCH είναι υπέροχο αν το αγοράσετε για τα παιδιά σας, οπότε θα τα διαχωρίσετε από τον υπολογιστή και θα τους παρέχετε ώρες διασκέδασης έξω

59,99 25,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 25,99€/τεμ. 2x 25,99€/τεμ. 3x 25,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τα υπαίθρια αθλήματα είναι ευεργετικά για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών. Οι γονείς θα πρέπει να αφιερώνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να συμμετάσχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες με τα παιδιά αντί να τα αφήνουν να παρακολουθούν τηλεόραση ή να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Το PLANELAUNCH είναι υπέροχο, αν το αγοράσετε για τα παιδιά σας, θα ξεφύγουν από τον υπολογιστή, την τηλεόραση και θα παίξουν με αυτό στο παιδικό δωμάτιο ή έξω για αρκετές ώρες. Τα παιδιά θα μάθουν πώς να εκτοξεύουν και να ελέγχουν τα αεροπλανάκια, βοηθούν τα μικρά σας να αναπτύξουν συντονισμό, δεξιότητες κριτικής σκέψης με πρακτικό τρόπο, θα βελτιώσουν επίσης το συνδυασμό χεριών-ματιών, τον συντονισμό, την παρατήρηση και την αίσθηση της κατεύθυνσης.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΛΙΚΟ, ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Το PLANELAUNCH είναι κατασκευασμένο από πολυμερή υλικά EPP, που είναι ελαφριά, εύκαμπτα και ανθεκτικά στα χτυπήματα. Το προϊόν έχει ελεγχθεί ως προς την ασφάλεια και είναι κατάλληλο για χρήση από παιδιά. Ακόμη και αν το αεροπλάνο το χτυπήσει κατά την προσγείωση, δεν θα βλάψει το παιδί σας. Εύκολη συναρμολόγηση, δεν απαιτείται μπαταρία, απολαύστε το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή.

Για όλες τις ηλικίες – όχι μόνο για παιδιά, όλη η οικογένεια μπορεί να περάσει ευχάριστα σε ανοιχτούς χώρους, όπως η αυλή, η παραλία, το πάρκο κ.λπ. Βοηθήστε στην προώθηση της σχέσης γονέα-παιδιού. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν μαζί. Ενθαρρύνει τα παιδιά να μοιράζονται και να διαπραγματεύονται και θα τα αφήσει να μάθουν για τα φιλικά παιχνίδια ενώ παίζουν.

Τι περιέχει η συσκευασία

  • Καταπέλτης αεροπλάνου * 1
  • Μικρό αεροπλάνο * 4

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κριτικές: 3
Μιχάλης
01.01.1970
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι!
Παύλος
01.01.1970
Τα παιδιά μου το λατρεύουν και παίζουν έξω όλη μέρα από τότε που το αγοράσαμε!!!
Τάκης
01.01.1970
Υπέροχο παιχνίδι για όλους!
Κριτικές