Κύβοι παζλ FACEMATCH

57 ικανοποιημένοι χρήστες
Μεγάλη ζήτηση!

Αναπτύξτε δεξιότητες αναγνώρισης σχήματος και χρώματος με τα παιδιά σας στο αρχικό στάδιο.

38,99 31,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 18.5.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 31,99€/τεμ. 2x 25,59€/τεμ. 3x 22,39€/τεμ.
Αυτή τη στιγμή 17 άτομα κάνουν αναζήτηση αυτού του προϊόντος!

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΘΗΣΗΣ: Αναπτύξτε δεξιότητες αναγνώρισης σχήματος και χρώματος στο αρχικό στάδιο. Μπορεί να βελτιώσει την υπομονή του παιδιού, να εμπνεύσει τη φαντασία του καθώς και να προωθήσει τη σωματική και πνευματική ανάπτυξή του
  • ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ: Αστεία μοτίβα έκφρασης και πολύχρωμα γεωμετρικά σχήματα για να προσελκύσουν την προσοχή των παιδιών.

  • ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ: Μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της νοημοσύνης των παιδιών, στην απελευθέρωση της πίεσης εργασίας των ενηλίκων, στην πρόληψη της μείωσης της μνήμης των ηλικιωμένων
  • ΑΣΦΑΛΕΣ ΥΛΙΚΟ: Όλα τα κομμάτια είναι λουστραρισμένα και βαμμένα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο και μη τοξικά χρώματα, τα παιδιά δεν μπορούν να τραυματιστούν όταν παίζουν, παίζουν με ασφάλεια

Επιλογές πρόκλησης:

Εκφράσεις Emoji

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • 16 Πολύχρωμοι Ξύλινοι Κύβοι Έκφρασης
  • 50 κάρτες πρόκλησης

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Αν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή, χωρίς να χρειάζεται να δηλώσετε τον λόγο για την επιστροφή. Στείλτε το μη κατεστραμμένο προϊόν στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνση της HS plus d.o.o. Συμπληρώστε τη φόρμα αξίωσης/αντικατάστασης και επισυνάψετε την στη συσκευασία. Θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς ή θα ανταλλάξουμε το προϊόν σας με ένα άλλο της ίδιας αξίας χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίσουμε 100% την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών μας.

Κατεβάστε οδηγίες για αυτό το προϊόν (.pdf)
Κριτικές: 3
Πένυ Χ.
08.04.2021
Ήρθε στην ώρα του, σε καλή κατάσταση. Το πήρα για χριστουγεννιάτικο δώρο. Δεν το έχει παίξει ακόμα. Αλλά ξέρω ότι θα το λατρέψει.
Γιάννης Π.
28.03.2021
Αναπτύσσει δεξιότητες σκέψης σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Άρεσε πολύ στο 4χρονο παιδί μου και αποτέλεσε πρόκληση. Άρεσε και στο 7χρονο παιδί μου αλλά του ήταν αρκετά πιο εύκολο.
Έλιν Χ.
25.03.2021
Ο 4χρονος γιος μου μου ζήτησε να του αγοράσω αυτό το παιχνίδι αφού το είδε στο σχολείο. Διδάσκει σχήματα και χρώματα, βελτιώνει τον συντονισμό και τη συγκέντρωση των ματιών και των χεριών. Ο γιος μου μπορεί να καθίσει μια ώρα για να παίζει με αυτό. Το συνιστώ!
Κριτικές