Λάμα που χορεύει LIDY

69 ικανοποιημένοι χρήστες

Το LIDY μπορεί να τραγουδήσει έως και 3 τραγούδια που φτάνουν γρήγορα στο αυτί. Με το μάτι της και να κινείται το κεφάλι της, όλη η οικογένεια και οι φίλοι της θα χορέψουν – ακριβώς ποιος θα είναι ο νικητής της μάχης του χορού. Απλώς πατήστε ένα κουμπί για να ξεκινήσετε!

38,99 29,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 29,99€/τεμ. 2x 29,99€/τεμ. 3x 29,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

Όλη η οικογένεια θα λατρέψει τον χορό και το κούνημα με το LIDY.

Το LIDY έχει τρία πιασάρικα τραγούδια που μπορείτε να τραγουδήσετε. Ο ρομποτικός χορός και οι κινήσεις του κεφαλιού το κάνουν διασκεδαστικό για την οικογένεια και τους φίλους όταν χορεύουν μαζί του. Ποιος όμως θα κερδίσει τη μάχη του χορού; Απλώς πατήστε το κουμπί για να ξεκινήσετε!

Το σετ περιλαμβάνει ένα LIDY, και το εγχειρίδιο οδηγιών.

Δεν περιλαμβάνονται μπαταρίες.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  • Ηλικία: 3-10 ετών
  • Απαιτούνται μπαταρίες: 4 x AA (δεν περιλαμβάνονται)
  • Πληροφορίες για την ασφάλεια: Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 36 μηνών!

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κριτικές: 3
Κυριακή
17.09.2021
Η 8χρονη κόρη μου λατρεύει αυτό το παιχνίδι και συμμετέχει στον χορό και το κουνάει πραγματικά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 πιασάρικα τραγούδια. Ο 1χρονος γιος μου απολαμβάνει να βλέπει το παιχνίδι λάμα να χορεύει και να κουνιέται. Τα παστέλ χρώματα είναι τόσο όμορφα και είναι ένα μοναδικό διασκεδαστικό παιχνίδι.
Στεφανία
16.08.2021
Είναι τόσο διασκεδαστικό για όλους μέσα στο σπίτι από τους ενήλικες μέχρι το παιδί μας που είναι ενός έτους. Τα νέα τραγούδια είναι πολύ χαρούμενα και χορευτικά που όλοι θελήσαμε να σηκωθούμε. Το παστέλ ουράνιο τόξο είναι πολύ μαλακό!
Λίζα
14.08.2021
Το LIDY είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. Τα παιδιά το βρίσκουν ξεκαρδιστικό να το βλέπουν να χορεύει και να περιστρέφει το κεφάλι του. Τα 3 τραγούδια είναι χορευτικά και διασκεδαστικά να τα ακούσετε καθώς το LIDY χορεύει στον ρυθμό.
Κριτικές