Μοιρογνωμόνιο για ξυλουργικές εργασίες EDGELINE

44 ικανοποιημένοι χρήστες

Το νέο EDGELINE απλοποιεί τη ζωή σας, καθώς μπαίνει στην άκρη του εργαλείου σας και σας δίνει ακριβή μέτρηση και στις δύο πλευρές.

49,99 34,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 34,99€/τεμ. 2x 34,99€/τεμ. 3x 34,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Περιορισμένο απόθεμα εργαλείων!

Το νέο EDGELINE απλοποιεί τη ζωή σας, καθώς μπαίνει στην άκρη του εργαλείου σας και σας δίνει ακριβή μέτρηση και στις δύο πλευρές.

Ακόμη και ο πιο ειδικευμένος ξυλουργός αντιμετωπίζει προκλήσεις στην ακριβή γωνιακή τοποθέτηση σε μεγαλύτερα έργα πάνελ. Μπορείτε να προσπαθήσετε να επεκτείνετε τη γραμμή παραγωγής από ένα μικρό μοιρογνωμόνιο, αλλά ακόμη και ένα μικρό σφάλμα θα κάνει τη γραμμή παραγωγής να επεκταθεί μακρύτερα, όσο μεγαλύτερο είναι το σφάλμα.

Ο τελευταίος μας χάρακας ακριβείας μπορεί να παρέχει απαράμιλλη ακρίβεια για τις εργασίες σας για τη διάταξη των πάνελ. Απλά πιέστε την κεφαλή στην επιθυμητή γωνία και, στη συνέχεια, πιέστε την ευθεία γραμμή. Η κεφαλή μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 0° και 70° και ασφαλίζει σταθερά κάθε 5° (συν 22-1/2° και 67-1/2°), έτσι ώστε να σας παρέχει ακριβή γωνία αναφοράς. Δεν υπάρχει κανένα άλλο ρυθμιζόμενο τετράγωνο Τ που να μπορεί να σας προσφέρει το γωνιακό εύρος και τη θετική ευθυγράμμιση που επιτυγχάνεται με το Edgeline.

Το μυστικό του EDGELINE είναι η σειρά οπών ευθυγράμμισης που έχουν κατασκευαστεί με ακρίβεια και ο ελατηριωτός πείρος ευθυγράμμισης με στενή ανοχή που συμπλέκεται με αυτές. Η καρφίτσα κουμπώνει στη θέση της δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση ότι είναι ακριβής.

Ακόμα και όταν δεν εργάζεστε με γωνίες, αυτό είναι ένα εργαλείο που θα χρησιμοποιείτε σχεδόν σε κάθε έργο. Ο χάρακας διαθέτει τις αποκλειστικές εγκοπές χάραξης με σχέδιο πριονωτού δοντιού. Υπάρχει μια εγκοπή κάθε 15 mm σε όλο το μήκος του χάρακα. Απλά βάλτε το μολύβι σας στην εγκοπή και σύρετε την κεφαλή κατά μήκος της άκρης του υλικού για μια τέλεια παράλληλη γραμμή.

Το EDGELINE λειτουργεί επίσης ως χάρακας αγκίστρωσης, δίνοντάς σας μια θετική αναφορά από την άκρη του υλικού σας. Και οι δύο άκρες του χάρακα είναι χαραγμένες με λέιζερ με κλίμακα εκατοστών. Οι διαβαθμίσεις διατηρούνται με ανοχή ± 0,001 cm συνολικού συσσωρευμένου σφάλματος στο μήκος του χάρακα. Ο λεπτός, σατινέ χάρακας από ανοξείδωτο ατσάλι διαβάζεται εύκολα και ελαχιστοποιεί το σφάλμα παράλλαξης.

Размери:
– заедно 32 см,
– линийка 24,5 см

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κριτικές: 3
Πάνος Παπαδήμος
26.08.2021
Το ράψιμο και τα έργα ταπετσαρίας αυτοκινήτων απαιτούν πάντα ακρίβεια. Με δύο ανθεκτικούς βραχίονες η σχεδίαση σε ύφασμα ή σε πάνελ μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα.
Γιάννης Κούτρας
14.08.2021
Κάνει κομπλέ τη δουλειά του. Είναι καλοφτιαγμένο και ανθεκτικό. Οι ενδείξεις μέτρησης είναι χαραγμένες και φαίνεται καθαρά. Φαίνεται ότι θα αντέξει
Μάριος Κ
09.08.2021
Διευκολύνει τις μετρήσεις γωνιών. Καλοφτιαγμένο.
Κριτικές