Πολυκόφτης λαχανικών SLICEIEST

63 ικανοποιημένοι χρήστες

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και με 8 εξαιρετικά κοφτερές και λεπίδες ακριβείας. Το SLICEIEST είναι τέλεια σχεδιασμένο για να κάνει τις εργασίες κοπής ευκολότερες και ταχύτερες στην κουζίνα σας.

45,99 32,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 32,99€/τεμ. 2x 32,99€/τεμ. 3x 32,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

ΈΩΣ ΚΑΙ 8 ΦΟΡΈΣ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΌΣ ΑΠΌ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΠΟΛΥΚΌΦΤΗ ΛΑΧΑΝΙΚΏΝ

ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΧΆΝΕΤΕ ΧΡΌΝΟ ΚΌΒΟΝΤΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΆ;

Αν έχετε κουραστεί να κόβετε με το χέρι, το SLICEIEST θα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα εργαλεία στην κουζίνα σας. Ο πολυκόφτης μας θα σας επιτρέψει να εργαστείτε πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

ΠΟΛΥΚΌΦΤΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΏΝ

Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει 8 εξαιρετικά κοφτερές και ακριβείς λεπίδες. Το SLICEIEST είναι τέλεια σχεδιασμένο για να κάνει τις εργασίες κοπής ευκολότερες και ταχύτερες στην κουζίνα σας.

Το SLICEIEST διευκολύνει την κοπή όλων των λαχανικών που θέλετε να ετοιμάσετε. Και το πιο σημαντικό, αφού είναι χειροκίνητο, είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί (σε αντίθεση με τους ηλεκτρικούς πολυκόφτες).

Είναι το τέλειο εργαλείο.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ο πολυκόφτης περιλαμβάνει 3 εναλλάξιμες λεπίδες.

Όλες οι λεπίδες αντικαθίστανται εύκολα με το χέρι.

Αν θέλετε να κόψετε κάτι μικρό, τοποθετήστε το φρούτο ή το λαχανικό σας πάνω στην προστατευτική σχάρα, διαφορετικά κρατήστε το με τα δάχτυλά σας μακριά από τις λεπίδες.

Περάστε το φαγητό σας από τις λεπίδες και αφήστε τον κόφτη να κάνει τη δουλειά. Πάντα θα κόβει το φαγητό σας σε φέτες​ομοιόμορφα!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Είναι καλύτερο να κόβετε τα μακρόστενα λαχανικά, όπως το αγγούρι και το καρότο, σε μικρότερα μήκη πριν τα κόψετε σε φέτες. Χρησιμοποιήστε μια βάση ασφαλείας για μεγαλύτερο έλεγχο και ασφάλεια.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον πολυκόφτη, πιέστε τα λαχανικά προς τα κάτω προς τη λεπίδα αντί να τα τραβάτε προς το μέρος σας.

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο καθαρισμός του πολυκόφτη είναι πολύ εύκολος. Απλώς αφαιρέστε τη λεπίδα και πλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό με μια βούρτσα καθαρισμού.

Σας συμβουλεύουμε να καθαρίζετε με μια βούρτσα για να απομακρύνετε σωστά τα υπολείμματα που έχουν μείνει στις λεπίδες.

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κριτικές: 3
Νίκος
19.08.2021
Λατρεύω αυτήν τη συσκευή. Έχει πραγματικά ξεπεράσει μερικά από τα προϊόντα μιας χρήσης που έχω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λαχανικά, τυρί, ακόμη και κρέας. Δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο. Το αγαπώ!!!
Εύη
11.08.2021
Χρειαζόμουν έναν πολυκόφτη λαχανικών για καθημερινή χρήση! Όχι κάποια δυσκίνητη συσκευή που καταλήγει στο πίσω μέρος του ντουλαπιού της κουζίνας σας. Το έχω στο συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα επειδή το χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Εξοικονομεί χώρο και εκτελεί καλά τις διάφορες λειτουργίες του.
Μίριαμ
22.07.2021
Κάνει τη δουλειά του αρκετά καλά. Είναι πολύ καλό γιατί δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο και μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε.
Κριτικές