Σετ κατασκευής φρουριου FORTKID

44 ικανοποιημένοι χρήστες

Αφήστε τα παιδιά σας να γίνουν αρχιτέκτονες του δικού τους παιδότοπου.
Περιλαμβάνει 51 μπαστούνια και 36 μπάλες.

59,99 31,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 31,99€/τεμ. 2x 30,39€/τεμ. 3x 28,79€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Αφήστε τα παιδιά σας να γίνουν ο αρχιτέκτονες του δωματίου τους

Περιλαμβάνει 51 ράβδους και 36 μπάλες

Αν θέλατε ποτέ ως παιδί να κατασκευάσετε έναν ουρανοξύστη, έναν πύραυλο ή μια πυραμίδα, τώρα μπορείτε να το κάνετε! Το FORTKID είναι ένα μοναδικό οικοδομικό σετ που δίνει στα παιδιά σας τη δυνατότητα να κατασκευάσουν οτιδήποτε από το μηδέν. Χρησιμοποιώντας τα ευπροσάρμοστα ξύλα ως δοκάρια και τις μπάλες ως συνδέσμους, μπορείτε να χτίσετε οτιδήποτε, από περίτεχνα φρούρια, σπηλιά, σκηνή, πύραυλο, σπίτι, ιγκλού, κάστρο πριγκίπισσας, τούνελ και πολλά άλλα. Θα δημιουργήσετε την παιδική χαρά για να διασκεδάσετε!

Φτιάξτε, παίξτε, γκρεμίστε το και επαναλάβετε, το FORTKID δεν χάνει ποτέ την ικανότητά του να κεντρίσει τα μυαλά των παιδιών σας. Ήρθε η ώρα να χτίσετε το πρώτο σας οχυρό, να το σκεπάσετε με μια κουβέρτα και να το εξερευνήσετε από μέσα!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Η ακμή της αρχιτεκτονικής – Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και θα μπορέσετε να κατασκευάσετε τις πιο περίπλοκες κατασκευές και αντικείμενα. Κατασκευάστε μια σπηλιά, μια σκηνή, έναν πύραυλο, ένα σπίτι, ένα ιγκλού, ένα κάστρο πριγκίπισσας, ένα τούνελ, ένα πειρατικό πλοίο και πολλά άλλα. Απλά προσθέστε μια κουβέρτα για να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο.
  • Σπινθήρας δημιουργικότητας και φαντασίας – Ιδανικό δημιουργικό παιχνίδι για 2-3 ή περισσότερα παιδιά για να παίξουν. Τα παιδιά συνεργάζονται για να σχεδιάσουν και να λύσουν προβλήματα και να κατασκευάσουν διαφορετικές δημιουργικές κατασκευές.
  • Δημιουργήστε το δικό σας βασίλειο – Φτιάξτε το δικό σας δωμάτιο! Κατασκευάστε το μεγάλο σας φρούριο από τα 87 κομμάτια και ζήστε σαν πραγματικός βασιλιάς!
  • Σχεδιάστε τον χώρο παιχνιδιού – Το παιχνίδι είναι τώρα πιο συναρπαστικό από ποτέ όταν παίζετε γύρω από τις περίτεχνες κατασκευές σας. Το FORTKID βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του παιχνιδιού!
  • Αρκετά για να δημιουργήσετε τα πάντα – Διαθέτει 51 ράβδους και 36 συνδέσμους.

Δεν υπάρχει κανένα αρχιτεκτονικό επίτευγμα που τα παιδιά σας δεν θα μπορέσουν να αναπαραστήσουν. Η παιδική χαρά δεν θα είναι ποτέ η ίδια με το FORTKID.

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κριτικές: 3
Μελπομένη Β.
19.09.2021
Αυτή είναι μια εξαιρετική παιδική δραστηριότητα. Πραγματικά βάζει το μυαλό τους να λειτουργήσει για να φτιάξουν το τέλειο φρούριο.
Λάουρα Γ.
02.09.2021
Ο μικρός μου αδελφός είναι 7 ετών και είναι ακόμα αρκετά μικρός για να μπαίνει και να βγαίνει με ευκολία! Πολύ διασκεδαστικό!
Νίκη Χ.
22.07.2021
Τα παιδιά μου το λατρεύουν! Ακόμη και τα έφηβα παιδιά μου συμμετείχαν σε αυτό!
Κριτικές