Σκίαστρο αυτοκινήτου GLADESHADE

60 ικανοποιημένοι χρήστες
Μεγάλη ζήτηση!

Δυσκολεύεστε να βρείτε σκιερό χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητο σας ώστε να το προστατέψετε από τη ζέστη; Το σκίαστρο αυτοκινήτου GLADESHADE είναι το ιδανικό αξεσουάρ για εσάς!

38,99 29,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 8.6.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 29,99€/τεμ. 2x 23,99€/τεμ. 3x 20,99€/τεμ.
Αυτή τη στιγμή 14 άτομα κάνουν αναζήτηση αυτού του προϊόντος!

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Δυσκολεύεστε να βρείτε σκιερό χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητο σας ώστε να το προστατέψετε από τη ζέστη; Το σκίαστρο αυτοκινήτου GLADESHADE είναι ιδανικό για εσάς!

Το σκίαστρο GLADESHADE είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Το σκίαστρο μπλοκάρει τις ακτίνες UV και είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, το υλικό που χρησιμοποιείται στις αεροναυπηγικές εφαρμογές!

Το GLADESHADE είναι απίστευτα ευέλικτο! Μπορεί να τοποθετηθεί σε μεγάλη ποικιλία οχημάτων: βαν, φορτηγά, επιβατικά οχήματα και SUV! Απλά κόψτε το στο μέγεθος του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας και είστε έτοιμοι!

Το γρηγορότερο στην τοποθέτηση σκίαστρο αυτοκινήτου που διατίθεται στην αγορά! Απλώς κρατήστε το σκίαστρο στη δεξιά πλευρά, τραβήξτε προς τα αριστερά και τοποθετήστε τα άγκιστρα στη θέση που επιθυμείτε!

Το GLADESHADE είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση! Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα: (1) Στερεώστε τις βεντούζες στη δεξιά πλευρά του παρμπρίζ. (2) Γυρίστε το κουμπί για να φύγει o αέρας και εισάγετε το άκρο μέσα στην εγκοπή. (3) Τέλος, τραβήξτε από την άκρη κατά μήκος του παρμπρίζ με κατεύθυνση δεξιά προς αριστερά.

Το σκίαστρο αυτοκινήτου GLADESHADE είναι πραγματικά απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αυτοκίνητο!

Ανοιχτό εύρος: 155 cm Ύψος: 65 cm

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Αν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή, χωρίς να χρειάζεται να δηλώσετε τον λόγο για την επιστροφή. Στείλτε το μη κατεστραμμένο προϊόν στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνση της HS plus d.o.o. Συμπληρώστε τη φόρμα αξίωσης/αντικατάστασης και επισυνάψετε την στη συσκευασία. Θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς ή θα ανταλλάξουμε το προϊόν σας με ένα άλλο της ίδιας αξίας χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίσουμε 100% την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών μας.

Κριτικές: 3
Λουίζα Δ.
02.05.2021
Πολύ αποτελεσματικό! Το αυτοκίνητο δε θερμαίνεται ακόμα κι όταν είναι στον ήλιο
Καίτη Κ.
16.04.2021
Εύκολη εγκατάσταση Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Αντώνης Ε.
26.03.2021
Ταιριάζει στο αυτοκίνητό μου τέλεια. ΑΡΙΣΤΑ 10
Κριτικές