Συσκευή ηχογράφησης φωνής USB RECOS

61 ικανοποιημένοι χρήστες

Χρώμα: μαύρο

Η κάρτα SD δεν περιλαμβάνεται

59,99 28,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 28,99€/τεμ. 2x 28,99€/τεμ. 3x 28,99€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Πρακτικός και φορητός τρόπος για να ηχογραφήσετε τα πάντα!

Καταγράψτε εύκολα συνομιλίες με αυτήν την κρυφή συσκευή ηχογράφησης. Πιθανόν να έχετε αρκετές μονάδες USB όπως αυτή εδώ γύρω από το γραφείο σας. Όλα κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά αυτό έχει ένα μυστικό – υπάρχει ένα μικρό μικρόφωνο κρυμμένο μέσα του.

Βάλτε αυτό το μαγνητόφωνο στο γραφείο ή το τραπέζι σας, και αυτό μπορεί να σας ακούσει να μιλάτε σε απόσταση έως και 6 μέτρων. Μπορείτε επίσης να το βάλετε στην τσέπη σας και καταγράψτε τον εαυτό σας να μιλάει στο αφεντικό σας ή σε έναν συνάδελφό. Θα εξακολουθήσετε να έχετε καθαρό ήχο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • Μπαταρία 10 ωρών, για να μην ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια
 • Ο ήχος μπορεί να καταγραφεί με σαφήνεια από απόσταση 6 μέτρων
 • Συνδέστε το στον υπολογιστή σας για να ακούσετε ηχογραφήσεις & να φορτίσετε την μπαταρία
 • Λειτουργεί σε όλους τους υπολογιστές, δεν απαιτείται λογισμικό

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

 1. Στο πλάι της μονάδας USB υπάρχει ένας μικρός διακόπτης για την τροφοδοσία. Όταν γυρίσετε τον διακόπτη, ο καταγραφέας φωνής ενεργοποιείται και αρχίζει να καταγράφει ό,τι βρίσκεται κοντά σας. Όταν τελειώσετε την εγγραφή, γυρίστε τον διακόπτη για να το απενεργοποιήσετε.
 2. Για να ακούσετε την ηχογράφηση που μόλις κάνατε, συνδέστε το στον υπολογιστή σας – θα ανοίξει αυτόματα ένας φάκελος. Οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες σας θα βρίσκονται μέσα σε αυτόν τον φάκελο.
 3. Κάθε φορά που το ενεργοποιείτε, δημιουργείται ένα νέο αρχείο. Όταν το απενεργοποιείτε, το αρχείο ήχου αποθηκεύεται. Έτσι, αν μιλήσετε σε 3 διαφορετικούς ανθρώπους και το ενεργοποιήσετε 3 φορές, θα υπάρξουν 3 αρχεία. Αυτό διευκολύνει την οργάνωση των συνομιλιών σας.
 4. Ο δίσκος μπορεί να αποθηκεύσει έως και 144 ώρες ήχου, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας τελειώσει ο χώρος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • Χωρητικότητα: 32GB
 • Μορφή εγγραφής: WAV
 • Χρόνος εγγραφής: περίπου 70 λεπτά
 • Μπαταρία: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου
 • Διεπαφή PC: USB 2.0
 • Χρόνος μπαταρίας: περίπου 13 ώρες
 • Έξοδος ήχου: Αναπαραγωγή μέσω υπολογιστή
 • Υποστήριξη συστήματος: Windows XP, 7, 8, ή νεότερες εκδόσεις

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • 1 x Συσκευή ηχογράφησης φωνής USB

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κατεβάστε οδηγίες για αυτό το προϊόν (.pdf)
Κριτικές: 3
Μάριος Παπαδόπουλος
17.09.2021
Καταγράφει καθαρά ήχο από την τσέπη μου. Περίμενα ότι δεν θα δούλευε όντως. Είναι καταπληκτικό.
Χριστίνα Παύλου
02.09.2021
Πολύ εύκολο στη χρήση. Λατρεύω το πόσο μικροσκοπικό είναι. Τέλειο
Μιχάλης Ντάκου
01.08.2021
Θα έδινα ένα εκατομμύριο αστέρια αν μπορούσα. Το αγόρασα την περασμένη εβδομάδα επειδή το παιδί μου με ειδικές ανάγκες ήταν πολύ αναστατωμένο. Είχε προβλήματα στο σχολείο και όταν πήγα την περασμένη εβδομάδα έκλαιγε. Το έκρυψε στο κεφάλι της που είναι γεμάτο μαλλιά και έμαθα πως την κακομεταχειρίζονται στο σχολείο. Έπιασα ακόμη και τον βοηθό της να απειλεί να της ρίξει «μπουνιά στο πρόσωπο» επειδή έκλαιγε. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να προστατεύσω την κόρη μου.
Κριτικές