Υφασμάτινη βάση κήπου για όλους τους τύπους φυτών PLANTIE

66 ικανοποιημένοι χρήστες

Καλλιεργήστε όμορφα λουλούδια, βότανα και λαχανικά με καινοτόμο, απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Το ειδικό ύφασμα διεγείρει την ανάπτυξη ευεργετικών βακτηρίων και επιτρέπει στις ρίζες να είναι αερίζονται και να διατηρούν τη βέλτιστη υγρασία.

33,99 22,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 22,99€/τεμ. 2x 18,39€/τεμ. 3x 16,09€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Διεγείρετε την ανάπτυξη των φυτών, μακριά από τα παράσιτα, διευκολύνετε την κηπουρική, παρέχοντας στα φυτά τις βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης με ιδανικό αερισμό και σωστή αποστράγγιση. Όλες αυτές οι δυνατότητες παρέχονται από το PLANTIE με το οποίο θα ενθουσιαστείτε!

  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Προστασία από παράσιτα
  • Αερισμός και αποστράγγιση ριζών
  • Πλούσια ανάπτυξη φυτών
  • Υψηλότερη απόδοση
  • Επίσης κατάλληλο για βεράντες και μπαλκόνια

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΗΠΟΣ
Καλλιεργήστε όμορφα λουλούδια, βότανα και λαχανικά με καινοτόμο, απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Το πανί κήπου PLANTIE μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, στον κήπο, στη βεράντα ή στην αυλή. Απλώς γεμίστε το με χώμα και φυτέψτε όποιο φυτό θέλετε. Αφού τελειώσει η εποχή ανάπτυξης, αδειάστε το, πλύνετε και αποθηκεύστε το μέχρι την επόμενη σεζόν, ώστε να έχετε έναν εξίσου όμορφο κήπο και τον επόμενο χρόνο!

ΣΟΔΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
Το ειδικό ύφασμα διεγείρει την ανάπτυξη ευεργετικών βακτηρίων και επιτρέπει στις ρίζες να είναι αερίζονται και να διατηρούν τη βέλτιστη υγρασία. Όλα αυτά τα οφέλη αλληλεπιδρούν θετικά στην ανάπτυξη, οπότε θα βελτιστοποιήσετε τη σοδειά σας και θα ενισχύσετε την ανάπτυξη των λουλουδιών ή λαχανικών. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον νέο σας κήπο στον υπάρχοντα κήπο, στο γρασίδι, στην αυλή ή σε άλλα μέρη όπου τα φυτά θα έχουν τις βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης. Γεμίστε το με το σωστό μείγμα χώματος και απολαύστε σπιτικά προϊόντα αυτή τη σεζόν!

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το ανθεκτικό ύφασμα εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, διατηρεί τις βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης και παρέχει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Επειδή το PLANTIE είναι ξεχωριστό από το έδαφος, προστατεύει τη σοδειά σας από τρωκτικά. Χάρη στο προσαρμοσμένο ύψος, το καθάρισμα και η συγκομιδή είναι ευκολότερα, κι έτσι η πλάτη σας θα σας ευγνωμονεί.

Διάμετρος:  90 cm
Ύψος: 30 cm
Χρώμα: μαύρο
Υλικό: πλυμένα γεωυφάσματα

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κριτικές: 3
Γιώργος
08.09.2021
Ιδανικό για κηπουρική στο σπίτι... δεν ήθελα να καταστρέψω τον κήπο μου, για αυτό είναι το καλύτερο!!
Καίτη
10.09.2021
Ιδανικό για κηπουρική χωρίς παράσιτα... ούτε ένα φυτό δεν ξεράθηκε από τότε που το αγόρασα!
Μάριος
02.09.2021
Πολύ ωραίο προϊόν... ιδανικό για κάθε κηπουρό!
Κριτικές