Φίλτρο βρύσης SPRAYFAUCET

75 ικανοποιημένοι χρήστες

Περιστρέψτε το SPRAYFAUCET 720 °, είναι πιο βολικό να πλένετε το πρόσωπό σας και να κάνετε γαργάρες, να καθαρίζετε τα πιάτα ή τον νεροχύτη!

30,99 23,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 28.9.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 23,99€/τεμ. 2x 19,19€/τεμ. 3x 16,79€/τεμ.

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Περιστρέψτε το SPRAYFAUCET 720 °, είναι πιο βολικό να πλένετε το πρόσωπό σας και να κάνετε γαργάρες, να καθαρίζετε τα πιάτα ή τον νεροχύτη!

Διαθέτει δύο ειδών περιστροφικούς διακόπτες εξόδου νερού, αφρός εμπλουτισμένος με οξυγόνο, νερό που δεν πιτσιλάει, καθαρό φίλτρο τεσσάρων στρωμάτων για την απομάκρυνση των ακαθαρσιών και διπλές φλάντζες για να αποφευχθεί το στάξιμο.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Βιομηχανική ποιότητα για βαριά χρήση:
  Ανθεκτικός χαλκός, σώμα ABS για επιπλέον αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει επίσης ενισχυμένες βαλβίδες διπλού O ρινγκ που διασφαλίζουν ότι αποτρέπονται όλες οι διαρροές.

 • Ασφαλής και φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση:
  Το SPRAYFAUCET εισάγει αέρα στη ροή του νερού για να παράγει έναν μεγαλύτερο και πιο λευκό πίδακα που είναι ΑΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ και ΔΕΝ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ. Αυτό το προϊόν εγγυημένα θα κρατά τους πελάτες ή τους υπαλλήλους σας ευχαριστημένους. Κατάλληλο για εστιατόριο, πλυσταριό και αυλή.

 • ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
  Το SPRAYFAUCET είναι εύκολο να εγκατασταθεί σε μόλις 3 βήματα! Το πακέτο περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα γενικής χρήσης, με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα το SPRAYFAUCET στη βρύση, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για βραχίονα M22 (22 mm) ή M24 (24 mm).

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Υλικά
 • Χαλκός, ABS
Βάρος προϊόντος Βάρος με συσκευασία: 108 g
Μέγεθος προϊόντος
(Π x Β x Υ)
 • Μέγεθος προϊόντος: 15 × 8 × 5 εκατοστά
Περιεχόμενα συσκευασίας
 • Φίλτρο βρύσης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 • Λόγω χειροκίνητων μετρήσεων, λάβετε υπόψη ελαφρές αποκλίσεις μέτρησης.

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κατεβάστε οδηγίες για αυτό το προϊόν (.pdf)
Κριτικές: 3
Βαρβάρα
13.09.2021
ΦΟΒΕΡΟ!! Μου έκανε εντύπωση που περιελάμβανε αρκετούς προσαρμογείς, ροδέλες και ταινία. Λατρεύω τη λειτουργία διακόπτη και φαίνεται υπέροχο.
Γιάννης Ιωάννου
28.08.2021
Εφαρμόζει σωστά
Γιώργος
22.07.2021
Περιστρέφεται καλά και μου αρέσει η επιλογή της ροής του νερού
Κριτικές